Zabavni parkovi Nemacke

Zabavni parkovi Nemacke

Things to do - general

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

  1. dan 28.04.2017 BEOGRAD/ΝΟVI SAD

Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (preko puta ulaza na buvlju pijacu) u 18.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Polazak iz Novog Sada oko 19:30h ( mesto polaska biće naknadno utvrdjeno u zavisnoti od broja prijaveljnih putnika). Noćna vožnja kroz Mađarsku, Austriju i Nemačku sa kraćim usputnim zadržavanjima, radi odmora.

 

  1. dan 29.04.2017 ŠTUTGART

U prepodnevnim časovima dolazak u Štutgart. Panoramsko razgledanje grada, šetnja i upoznavanaje sa centrom. Šilerov trg sa gotskom zadužbinskom crkvom sa dva tornja, Gradsko pozorište i galerija, Stari dvorac…. Marktplac, zgrada skupštine, (Rathaus), Hegelova kuća, Leonidakirhe,  Novi dvorac, Šlosplac, Jubilejni stub, Državno pozorište.  Smeštaj u hotel.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

  1. dan 30.04.2017 EUROPA PARK

Doručak. Nakon doručka  fakultativna poseta Europarku. Europa Park je najveći tematski park u Nemačkoj , a drugi najpopularniji zabavni park u Evropi, nakon Diznileda  u Parizu. Nalazi se u  jugozapadnoj Nemačkoj , između Frajburga i Strazbura.  Povratak u hotel u večernjim časovima. U parku postoje četrnaest tematskih oblasti: Italija, Nemačka, Francuska, Švajcarska, Grčka, Engleska, Rusija, Holandija, Skandinavija, Austrija, Španija, Portugal, Island,  Čudesna šuma braće Grim, Kraljevstvo kralja Arutra. Više o ovom veličanstvenom zabavnom parku koji je prošle godine proglašen za najbolji zabavni park na svetu www.europapark.de.Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

 

  1. dan 01.05.2017. LEOGALAND

Doručak. Nakon doručka  fakultativna poseta Legoland-u jednom od najpoznatijih parkova u Nemačkoj napravljenom od preko 70 miliona lego kocki. Ukoliko ste u potrazi za avanturom ovo je pravi zabavni park za vas! Sastoji se od kopnenog dela ( nemački gradovi i sela ), lego grada, Male Azije, kraljevine vitezova, kraljevine faraona, ekstremnog dela, zemlje avanture i zemlje pirata. O ovom neobičnom zabavnom parku koji je osvojio mnoge nagrade možete videti na www.legoland.de. Povratak u hotel. Noćenje.

 

  1. dan 02.05.2017. AUGSBURG – MINHEN

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak u Augsburg. Obilazak istorijskog centra pešice sa vodičem: Augzburška katedrala iz 9. veka, gradska skupština iz 17. veka, zvonik Perlahturm visok 70 m iz 10. veka, Merkurova,

Augustova i Herkulova fontana iz 17. veka, četvrt Fugerai koja je najstarija socijalna četvrt na svetu iz 16. veka po ideji Jakoba Fugera za najsiromašnijeg stanovnika Augsburga. Još uvek postoji šest ulica sa 67 zgrada i 140 stanova od 60 m², crkva i fontana. Od početka pa do danas godišnja stanarina iznosi 1 Rajnski zlatnik = 0.88 evra. Odlazak u Minhen i panoramsko razgledanje grada. Slobodno vreme do polaska. Noćnja vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

 

  1. dan 03.05.2017 NOVI SAD/BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima (vreme dolaska zavisi od uslova na putu i graničnih prelaza.  (Kraj usluga)

C E N A :

OPIS TERMIN CENA PO OSOBI
Uskrs 28.04.2017. 189 €
CENA za decu do 12 god. u pratnji dva roditelja 100 €

 

 

 

Hotel sa 3*

Hotel sa 3*

Zabavni parkovi Nemacke
  OPIS I LOKACIJA HOTELA: smeštaj je u okolini Štutgarta  u dole navedenom hotelu ili sličnom: Više informacija

Na žalost ne postoje ture za ovu lokaciju u ovom trenutku.