BALI-letovanje

BALI-letovanje

Things to do - general

LETO NA BALIJU

10 nocenja sa doruckom, avio prevoz, transferi, 2 izleta, vodici

BALI  je jedno od najromanticnijih ostrva na svetu.Poznato po prelepim, zlatno zutim peskovitim plazama I tirkiznom bojom mora,bujnom prirodom,drevnim hramovima I zivopisnim selima. Uprkos napretku turizma,lokalna drevna kultura se ocuvala I to je jedna od stvari koja Bali izdvaja od drugih turistickih destinacija.

Bali je jedna od 33 provincije Republike Indonezije,najvece zemje-arhipelaga.Tropska monsunska klima donosi vecinu suncanih dana tokom godine, a prosecna temperature je izmedju 20 I 33 stepena.

Plaze Balija su prava atrakcija za sve koji dodju na ovo ostrvo: od zlatnih pescanih plaza na istoku do crnih pescanih na zapadnoj obali,sa skrivenim uvalama u sredini plaza .

KUTA plaza je najpozatija,raj za zurke I provod I posebno zanimljiva za surfere.

LEGIAN plaza (na pet minuta voznje kolima od Kuta plaze) je za one koji vole lude nocne provode.

SEMINYAK plaza okruzena ekskluzivnim restoranima sa ponudom najboljih svetskih vina I specijaliteta u kojima mozete uzivati posle celodnevnog suncanja I plivanja.

TANAH LOT’S plaza je poznata po neverovatnom, vatrenom zalasku sunca

Ne treba zaobici ni plaze UBUD, NUSA DUA , SANUR

Restorani sa odlicnom ponudom hrane od internacionalne kuhinje do izvorne hrane sa Balija se nalaze na svakom delu ostrva.

Ako volite nocni zivot,on na Baliju pocinje tek oko oko ponoci,kada svako ko je spreman za akciju I zabavu odlazi u oblast Kuta gde svako moze naci odgovarajuci provod.

LETO NA BALIJU 2017- cenovnik

Na žalost ne postoje smeštaji na ovoj lokaciji u ovom trenutku.

Na žalost ne postoje ture za ovu lokaciju u ovom trenutku.