Spanija leto

Spanija leto

Things to do - general

ŠPANIJA LETOVANJE 2017   ĐENOVA-LLORET DE MAR-BARSELONA sa posetom Mentonu, Ezu, Nici,Monaku i Sanremu

AUTOBUSOM 12 DANA/6 PUNIH PANSIONA

Đenova je šesti po veličini grad u Italiji i najveća je italijanska luka. Smeštena u severozapadnom delu Italije, u regionu Ligurija, ponosno nosi nasleđe Mletačke republike, jedne od najmoćnijh srednjevekovnih svetskih sila pod zastavom Sv. Đorđa, koja joj je i danas zaštitni znak.Poznata i kao najveća luka Italije, Đenova poseduje veliko i dobro očuvano staro jezgro, koje je pod zaštitom UNESKO-a.

Ljoret de Mar je turistički grad na mediteranskoj obali, smešten u provinciji Đirona. Na teritoriji od preko 48 km2 živi oko 38.000 stanovika, međutim, u vreme letnje turističke sezone, broj se povećava i dostiže i 200.000. Iz godine u godinu, Ljoret privlači sve veći broj turista.

BARSELONA Glavni grad autonomne pokrajine Katalonije, smešten je na severoistoku Španije. Nalazi se na obalama Mediterana, oko 120 kilometara od Pirineja. Sam grad ima 1,6 miliona stanovnika, a sa okolinom oko 3,2 miliona.Jedan je od glavnih evropskih ekonomskih centara, sa jednom od glavnih mediteranskih luka. Svetski je značajna turistička destinacija i ima veoma bogato kulturno i istorijsko nasleđe. Najpoznatija su arhitektonska dela Antonija Gaudija i Ljuisa Domeneka i Muntanera, od kojih je Unesko mnoga proglasio svetskom baštinom.

ŠPANIJA LETOVANJE Bus-Cenovnik

 

Hoteli su sa tri i cetiri zvezdice

Hoteli su sa tri i cetiri zvezdice

Spanija leto
NAZIV I OPIS SMEŠTAJA: Lloret de Mar      Hotel Sun beach 3* (Ex Esmeralda), renoviran u maju Više informacija

Na žalost ne postoje ture za ovu lokaciju u ovom trenutku.